Няколко идеи как да изненадаш гаджето с готин подарък

2013-11-01 23:11:00
Няколко идеи как да изненадаш гаджето с готин подарък
Снимка: sxc.hu

Гаджето ти има рожден ден или просто искаш да го изненадаш или отбелязвате годишнина, но вече си изчерпал/а всички идеи? Ще ти дадем няколко страхотни идеи, които много биха се харесали на половинката ти.

 

Сготви нещо. Без значение дали си момиче или момче, дали се справяш в кулинарията или не, гаджето ти ще се зарадва много, ако приготвиш нещо за хапване. Има лесни рецепти за торти и всякакви други сладкиши, а кой не би се трогнал от една домашна торта?

 

Отпечатай на хартия и рамкирай ваша снимка. Със сигурност имате поне една готина снимка, която е скъп спомен. Извади я на хартия и я сложи в рамка. Можеш да намериш някоя във формата на сърце или нещо друго подходящо. Друг вариант е да я извадиш в много малък размер, така че да се побира в портмонето му/ѝ.

 

Направи нещо като споменик. Вземи ваши готини снимки и ги налепи в красив тефтер. Най-добре е тефтерът да е със спирала, за да не се затваря трудно, когато сложиш снимките. Пропускай страници и на тях напиши нещо мило, дата на снимката, защо си я лепнал/а в албумчето или каквото ти си прецениш.

 

Вземи красива картонена кутийка или някаква друга, която смяташ за подходяща. Купи от онези малки квадратни листчета и напиши по нещо на всяко. Можеш да сглобиш стихотворение или да напишеш причините, поради които си влюбен в половинката си. Сгъни ги много пъти и напълни цялата кутийка.

 

 

Използвай талантите, които имаш и нарисувай или изпей нещо. Ако можеш да рисуваш, пък дори и да не си толкова навътре в това изкуство, нищо не пречи да се постараеш. Тези изненади винаги са невероятни. Ако ти е трудно с четките и боичките, а се справяш по-добре със някоя графична програма, също не е лоша идея. Ако твоят талант е музикален, винаги можеш да изсвириш или изпееш песен на любимия си човек, някоя, която харесвате и двамата или му/ѝ съчини нещо авторско.

 

 

Ако носи бижута можеш да изплетеш гривна. Става и за момче, и за момиче. Намери подходящ материал, кожа, например. Така винаги, ще се сеща за теб, когато погледне гривната на ръката си.

 

Ако си момче може да зарадваш приятелката си с голяма плюшена играчка. Няма момиче, което да не се зарадва на такъв подарък. Така вечер може да я гушка, когато не си до нея и да си спомня за теб.

 

Ако си момиче можеш да го зарадваш с тениска на любимия му отбор или група. Друг вариант е ключодържател с логото на любимата му марка кола. Не забравяй, че е важен жеста, вложи въображение и действай смело.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Philophobe
преди 10 години

Да посветиш стихотворение на гаджето е много романтично и мило :) А пък който не го бива в поезията: http://podarak-ot-stihove.alle.bg/ Също така ми харесва идеята за авторска песен. На днешно време не е трудно да се научиш да свириш на някой инструмент, стига да имаш желание.

kaRamella
преди 10 години

Ах..тези съм ги правила всичките (без тениската,защото той си има много ) ;ддд Пишете още, ще са ми от полза :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия